donderdag 18 november 2010

Storingvrij 080910

k weet niet of het je bekend is,dat er een telefoon bestaat die draadloos vanaf deze aarde rechtstreekst ten hemel gaat.
Want als je gaat bidden gaat er een bel in de hemel, en kan je gerust spreken tot god, en God zal je stem horen en naar je luisteren. De lijn staat altijd open om hem te bellen want God wil alles van je weten, en alles van je horen.
Misschien geloof is het contact tussen jou en god kapot gegaan door het niet contact zoeken, of heb je te lang zitten wachten.
Maar onthoudt dit heel goed, je hart is het toestel waar je contact met God mee kan leggen. Dus voorberijding heb je niet nodig, op iedermoment van de dag kan je gebruik maken van je hart en bidden tot God. Zoals een vader met zijn kind spreekt, zo luistert hij met zijn open oren, naar de stem van zijn kind, God wilt wil alles weten van zijn kind, en wil het beste voor jou. Daar is hij joun vader voor! Dus controleer maar eens goed je toestel en maak de storing vrij,Joun vader in de hemel word altijd blij met een gebed van jou diep uit joun hart!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten